Hirdetés

Mercenaries 2 - Élen nyitott az Egyesült Királyságban

|

Új hét, új éllovas az Egyesült Királyság egyesített tízes listáján, így a múltkori aranyérmes ezúttal csak ezüst éremig jutott.

Hirdetés

Hiába próbált Tiger Woods Isten imitátoraként nagyot robbantani, egy heti kis királykodás után sajnos lecsúszott az Egyesült Királyság összesített tízes listájának trónjáról. A helyét a Pandemic punk és kissé morcos ábrázatú zsoldosa, a Mercenaries 2 főhőse vette át, aki debütálását követően azonnal az élre tört. A képzeletbeli dobogó második fokát a már említett Tiger Wood PGA Tour 09 kaparintotta meg, míg a bronzérmet Will Wright új produktuma, a Spore zsebelte be.

mercenaries27.jpg

Érdekesség, hogy a lista többi résztvevője szinte egytől egyig a casual réteg jeles képviselője, vagyis az angolok ismét nem hazudtolták meg magukat. Íme a teljes lista:

  1. Mercenaries 2 (EA)
  2. Tiger Wood PGA Tour 09 (EA)
  3. Spore (EA)
  4. Wii Fit (Nintendo)
  5. Mario Kart Wii (Nintendo)
  6. Wii Play (Nintendo)
  7. Carnival: Funfair Games (Take-Two)
  8. Mario & Sonic at the Olympic Games (Sega)
  9. Big Beach Sports (THQ)
  10. Wall-E (THQ)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)