Hirdetés

Mercenaries 2 - Késik a patch

|

A Pandemic sajnos nem készült el időben, így aztán novemberig kell várni az Xbox tulajoknak a beígért újításokra.

Hirdetés

A Mercenaries 2 nem igazi PC cím. Az első rész el sem készült a PC piacra. A második részt már megkaptuk mi is, ám sok köszönet nem volt benne. Elég béta verziójú program sikeredett belőle, sok felbontást nem kezelt a játék, számtalan bug zavarta a játékmenetet. A Pandemic sajnos nem a supportjáról híres, így aztán ezen dolgok nagy része a mai napig nem megoldott. Látszik, hogy a készítők is inkább a konzolos verziót favorizálják, hiszen oda már meg is jelent az első patch, ami nem csak egyszerű javítás, hanem számtalan újítást hoz. A Total Payback névre hallgató csomag online co-op multiplayer támogatást nyújt a különböző régiókon keresztül is, használhatunk csalásokat, és nem mellesleg hat új játszható karaktert hoz a játékba. Egyelőre sajnos csak PS3-ra(mondjuk nekik nyilván nem sajnos) ugyanis az Xbox változat majd csak novemberben érkezik. Mindenesetre legalább kapnak valamit a játék boldog tulajdonosai, és az online co-op még jól is hangzik, hacsak nem olyan lesz mint a Fable 2-ben mwahahahah(sátáni kacaj).

mercenaries-2-3.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)