Hirdetés

Mercenaries Incorporated - A Pandemic titkos játéka [Frissítve!]

|

A bezárásra ítélt Pandemic Studios látszólag a Mercenaries sorozat multiplayer orientáltságú folytatásán dolgozott.

Hirdetés

A bitmob.com névtelen belső forrásra hivatkozva közölte le az állítólagos Mercenaries Incorporated (egyszerűbben Mercs Inc.) gameplay elemeket tartalmazó videóját.



Tudomásuk szerint az Electronic Arts még nem adott zöld utat a projektnek, ám valóban a Pandemic Studios folyamatban lévő fejlesztéséről van szó. A videó állítólag több hónapos már, és belső használatra készült, mielőtt kiszivárgott volna. Ha minden igaz, a megreformálás előtt álló EA Los Angeles stúdiója szívta magába a Pandemic magját, mintegy 20-25 embert, akik a Mercenaries multiplayer folytatásán dolgoznak. A felvételt kiszivárogtató Dorian Compo azt állítja, hogy a Mercs Inc. egy többszereplős sandbox játék, amihez szingli kampány is készül.
Az Electronic Arts egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Mercenaries Inc. Demo from Dorian Compo on Vimeo.



Update:
Nem sokkal ezelőtt érkezett az infó, hogy az EA hivatalosan is bejelentette a Mercs Inc. (csak így röviden) címen futó játékot. A fejlesztést az EA LA-be olvasztott Pandemic-túlélők végzik. Nick Earl, kiadó egyik alelnöke igazlommal vegyes örömmel jelentette be a Mercenaries sorozat új epizódját, amely annak az állításnak az igazolására is szolgál, miszerint a jövőben is foglalkozni kívánnak a Pandemic által létrehozott márkákkal.
Lehet örvendezni kérem, jön szingli kampánnyal és erősnek ígérkező multiplayer mókával megtámogatott Mercs Inc. Az érintett platformokról, valamint a megjelenés várható időpontjáról még nem áll módunkban beszámolni.



 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)