Hirdetés

Mercenaries - Zsoldosok harmadszor + játszható politikusok

|

Mondtam én, hogy visszatérünk még a Pandemic játékára. Persze galád módon nem árultam el az okát. Folytatni kívánják!

Hirdetés

Augusztusi megjelenése óta 1.9 millió példányt sikerült eladni a Mercenaries 2: World in Flames-ből az összes platformot (PC, PS2, PS3, X360) tekintve. John Pleasants az EA egyik fejese kijelentette, hogy harmadik rész már biztosan lesz, sőt ha rajta múlik, akkor meg sem állnak a Mercenaries 10-ig. No itt már nagyot néztem. Persze itt még nem tartunk, viszont az amerikai elnökválasztásban Burnout Paradise, majd Red Alert 3 reklámokkal opreráló EA novemberben játszható karakterként kínálja majd a demokrata párt elnökjelöltjét, Barak Hussein Obamát és a republikánusok lehetséges alelnökét Sarah Palint.



A Dead Space, az Army of Two, a Battlefield: Bad Company folytatásainak, továbbá a Mirror's Edge trilógiáva bővítésének bejelentése, továbbá a Spore franchise teljeskörű kiaknázása mellett láthatóan a Pandemic szériájában is felfedezni vélik az aranytojást tojó tyúk sokadik inkarnációját. Lehet, hogy lassan EA részvényeket kellene vásárolnom?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)