Hirdetés

Meredek pletyka: a Bloodborne 2-vel jelentkezhet a Bluepoint Games

|

Hiába a stúdió korábbi nyilatkozata, nem állnak le a találgatások.

Hirdetés

Olvasó legyen a talpán, aki képes kiigazodni az állítólagos Bloodborne remasterrel kapcsolatos hírek között. A FromSoftware 2015-ös remekművének felújított verziója már régóta képezi találgatások tárgyát, a szóbeszéd többnyire a Shadow of the Colossus és a Demon's Souls modernizálását is sikerrel abszolváló Bluepoint Gamest sejtette a projekt mögött.

Sokan ennek az igazolását látták meg abban is, hogy a Sony nemrég felvásárolta a stúdiót, ám néhány napja úgy tűnt, hogy vége a spekulációknak, amikor a Bluepoint bejelentette, hogy az első belsős projektjük egy eredeti ötlet alapján készül. A jelek szerint azonban még ez sem rondíthat bele a buzgó reménykedésbe, most ugyanis egy újabb elméletről csiripel egy jól értesült madárka.

Hirdetés

Ez pedig úgy szól, hogy a Bluepoint  igenis elkészíti a Bloodborne PS5-ös remasterét, sőt, még egy közvetlen folytatást is. Ennek elsőként a TechSpot cikke adott nagyobb visszhangot, méghozzá a Demon's Souls ráncfelvarrás és Insomniac-féle Marvel's Wolverine érkezését is idő előtt elspoilerező Colin Moriarty értesüléseire alapozva.

Az ismert szivárogtató twitteres bejegyzése ugyanis arról árulkodik, hogy tudomása szerint a Bluepoint Yharnamba készül kiruccanni, ami ugyebár a Bloodborne gótikus helyszíne.

Moriarty nem állt le ennyivel, és egy discordos beszélgetésben azt állította, hogy a Wolverine-játék érkezését is megsúgó forrása szerint a Bloodborne remastere után a folytatást is elkészíti a Bluepoint Games.  

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ennek kapcsán ugyanakkor kiemelte, hogy maga sem biztos benne, ezért rá fog kérdezni annál a belsős forrásnál, aki anno a Demon's Souls remake-ről is értesítette, és ha a két kontakt szava egybevág, akkor igazoltnak tekinthető a Bloodborne 2 érkezése.

Mindezt persze a Bluepoint Games korábbi nyilatkozatának fényében érdemes komoly fenntartásokkal kezelni. Ha ugyanis a stúdió első belsős munkája valóban egy eredeti ötlet lesz, akkor a next-gen Bloodborne és a Bloodborne 2 legfeljebb csak azt követően érkezhet, ami már nagyon távoli jóslásnak tekinthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)