Hirdetés

Merész állításokat fogalmazott meg a Bethesda, mikor a Starfieldet jellemezte

|

Nagyon reméljük, hogy tényleg ennyire jó lesz a játék, de azért a Bethesda miatt aggódunk is egy picikét.

Hirdetés

A Bethesda először a 2018-as E3 alkalmával mutatta meg a Starfieldet, akkor azonban éppen csak bedobták, azóta pedig nagyon szűkszavúak voltak, mikor szóba került (vagy szóba kerül volna) a játék.

Idén már nem volt önálló előadása a csapatnak, hiszen a Microsoft által történt felvásárlás után az ő játékaik is az Xbox konferencia részeként jelentek meg, ide értve a Starfieldet is, amiről még mindig nem tudunk sokat, de legalább már láttunk egy bemutatót a játék alpha verziójából, illetve fény derült a tervezett megjelenési dátumra.

Hirdetés

A Bethesda 25 év után először látott neki egy új IP-nek, így nem csoda, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a játék körüli várakozás gerjesztésére is. Ennek tökéletes módja például az, hogy a cég igazgatója, Ashley Cheng azt nyilatkozza:

"Számomra olyan a Starfield, mint egy Han Solo Simulator. Szállj be egy űrhajóba, fedezd fel a galaxist, csinálj szórakoztató dolgokat."

Finoman sikerült tehát belekeverni a Star Wars univerzumát is a körítésbe, ami mondjuk nem meglepő a játék témáját tekintve. Természetesen mindenki kedvence, Todd Howard is tett egy merész kijelentést, szerinte a Starfield olyan, mint...

"...amikor találkozik a NASA, Indiana Jones és a The League of Extraordinary Gentlemen ( magyarul A szövetség című film.)"

Ugyan a Starfield csak 2022 novemberében érkezik, ez lesz a Bethesda első nagy megjelenése, mióta a Microsoft megvásárolta a ZeniMaxszel együtt. Ha véletlenül lemaradtál volna a közös konferenciájáról, ide kattintva részletes áttekintést kaphatsz az idei felhozatalról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)