Hirdetés

Méretes frissítést kapott az Elden Ring

|

Számos hibajavítás mellett új tartalmak is érkeztek.

Hirdetés

Az Elden Ring kétségtelenül az elmúlt időszak egyik legjobban sikerült játéka, ezt többek között az elképesztő eladási statisztikák is alátámasztják. A FromSoftware legújabb kalandja már megjelenése pillanatában is bővelkedett tartalomban, a készítők azonban nem ülnek a babérjaikon, azóta is megfeszített tempóban dolgoznak a játék tökéletesítésén. Érkezett is most egy méretes frissítés, ami számos dolgot megváltoztat és egy halom új tartalmat pakol az Elden Ringbe.

Bár a V1.03-as verziószám nem tűnik jelentősnek, mégis nagyon komoly csomagról beszélhetünk. Először is érkezett egy új NPC a játékba, Jar Bairn, aki egy élő üst, mellette pedig több megidézhető NPC is bekerült. Továbbá számos küldetéssel is bővült a játék, sőt az Elden Ring egyik legbosszantóbb mechanikája is átalakult.

Hirdetés

Korábban semmilyen módon nem követhettük nyomon, hogy hol találkoztunk bizonyos karakterekkel, a frissítés után azonban ez változik és végre nem kell keresgélnünk, hogy vajon hol lehetnek egyes NPC-k. Ez különösen akkor volt bosszantó, amikor egy küldetést adó karakternek veszett nyoma.

Végül, de nem utolsósorban egy köteg, a játék egyensúlyát befolyásoló változtatás érkezett, kaptunk a világ egyes részeihez új háttérzenét és számos hibát is kijavítottak a fejlesztők. Ha szeretnéd átnézni, hogy pontosan mi változott, ide kattintva megtalálod a frissítés blogbejegyzését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)