Hirdetés

Méretes új frissítést kapott a Red Dead Online

|

Több új küldetéssel is meglepte a Rockstar a játékosokat.

Hirdetés

A Rockstar Games csapata az utóbbi időben eléggé elhanyagolta a Red Dead Redemption 2, illetve a még mindig népszerű Red Dead Online fejlesztéseit, viszont kisebb meglepetésre egy tartalmas szeptemberi frissítéssel bővítette a multiplayer világát. Augusztusban sokan panaszkodtak a Read Dead Online szervereinek ürességére, több esetben még az NPC-k és az állatvilág is megfogyatkozott.

A szeptemberi csomag viszont több javítást is hoz, köztük ezt a problémát is orvosolja, illetve még új tartalmak is érkeztek a játékba.

Hirdetés

A legutóbbi igazi nagy DLC tavaly júliusban érkezett, és a Blood Money megjelenése óta nem örülhettek a játékosok hatalmas újításoknak. A több mint 5 GB-os szeptemberi frissítés a javítások mellett azonban három telegram missziót - Bad Faith, Strong Medicine, valamint Sow and Reap - is hozott, amelyeket mindenképpen érdemes kipróbálnia azoknak, akik kedvelik a Red Dead Online világát és történeteit.

A Rockstar Games fókusza egyébként egyértelműen a Grand Theft Auto VI fejlesztése, amiről már több infó is kiszivárgott augusztusban, viszont hatalmas pozitívum, hogy a Red Dead Online játékostáboráról sem feledkeztek meg a fejlesztők.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)