Hirdetés

Merre van az UPT??

|

Nem is olyan régen, az Epic Games elárulta, hogy elkészítették a legutóbbi Unreal motorral működő tesztprogramjukat, az Unreal Performance Test 2002-t. Azóta, mindenki csak a letöltési linket várja, ami egy ideig a jelek szerint még nem érkezik meg. A készítők elmondása szerint, ezt azért nem adják még oda mindenkinek, mert bizony sokakat nagy csalódás érne. Egészen pontosan arról van szó, hogy ez a tesztprogram a jelenleg legdrágább elérhető gépekre van optimalizálva (ami kb. 2.2GHz, GeForce4 Ti 4600, stb.-t jelent). A végleges játék nemcsak ezen megy majd, ezért nem akarják megosztani a tesztprogramot mindenkivel... Ám elképzelhető, hogy valamikor később mégis kiadják, de az biztos, hogy mostanában nem érdemes várni erre.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)