Hirdetés

Messi és Ronaldo mellé még két másik focista fért fel a PES 2021 borítójára

|

Az olcsóbb, de valódi újdonságokat nem tartalmazó PES 2021 dobozképére négy futballsztárt zsúfoltak össze.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a PES 2021 tényleg nem tartalmaz majd szinte semmi újat, a kiadó idén beéri mindössze egy szezonfrissítéssel - más kérdés, hogy sokak szerint egyébként sem lenne többre szükség az évente új részekkel jelentkező sportjátékos sorozatokban. Érdemi újdonságot tehát nem kapunk, cserébe olcsóbb lesz a játék, aminek immár a borítóképét is megcsodálhatjuk. 

Hirdetés

A dobozképre az (egyelőre még az) FC Barcelona színeiben játszó Lionel Messi, és Juventusnál focizó Cristiano Ronaldo került fel, egyikük sem tekinthető újoncnak ebben a szerepkörben. Hozzájuk Marcus Rashford (Manchester United) és Alphonso Davies (FC Bayern München) csatlakozott. A borítót alább ti is megcsodálhatjátok, kattintásra megnő. Kérdés, a játék megjelenéséig csapatot vált-e tényleg Messi, mert ha így történik, akkor bizony a grafikán is változtatni kell. Hasonló történt akkor is, mikor Ronaldo a Juventushoz igazolt, ekkor az aktuális FIFA játék dobozképét kellett módosítani. 

Az eFootball PES 2021 egészen pontosan szeptember 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra, ezúttal viszont csak Season Update formájában, így jóval olcsóbb is lesz, mint a korábbi részek. Az alapkiadás 30 euróba, míg a Club Editionön 35 euróba kerülnek - utóbbiak a FC Barcelona, Juventus, Manchester United, FC Bayern, vagy az Arsenal FC csapataihoz tartalmaznak extrákat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)