Hirdetés

Messze lehet még a Star Wars Eclipse megjelenése

|

A Quantic Dream Star Wars játékára egy belsős infókat gyakran kiszivárogtató újságíró szerint még nagyon sokat kell várnunk.

Hirdetés

Miután hónapokig pletykátnak a létezéséről, a múlt heti The Game Awardson bemutatkozott a Star Wars Eclipse, egy iparági bennfentes szerint viszont egyáltalán nem véletlen, hogy csak egy cinematic trailert kaptunk, és nem láthattuk még a játékmenetet.

Tom Henderson szerint még sokat kell várnunk rá, hogy a Köztársaság fénykorában kalandozhassunk, olyannyira, hogy szerinte leghamarabb a 2024-es év játéka díjért szállhat majd versenybe a Quantic Dream.

Hirdetés

A szabadúszó újságíróként is tevékenykedő Henderson korábban már sok mindennel kapcsolatban kotyogott ki belsős információkat, így minden bizonnyal számos forrással rendelkezik a videojáték-iparban, feltételezhetően tőlük származnak a Star Wars Eclipse-re vonatkozó értesülései is.

Ezeket nemrég egy Twitter-üzenetben tette közzé, ami szerint még legalább három-négy évet kell várni a játék megjelenésére, de ez könnyen eltolódhat későbbre. Henderson kiemeli, hogy a Quantic Dream mindkét stúdiója keres új munkatársakat, Párizsban több mint hatvan, Montréalban pedig kilenc üres pozíciót hirdetnek jelenleg is.

Az ismert szivárogtató rámutat, hogy az új kollégák felvétele nehézkes lehet a Quantic Dream korábbi botránya miatt, a stúdió akkori problémáiban nagyon is érintett David Cage pedig egyáltalán nem lépett a háttérbe, hanem aktívan részt vesz a történet írásában, ami a párizsi stúdió feladata.

Emellett az is nehezíti a munkát, hogy licencelt, vagy új, erre a célra fejlesztett technológia helyett a stúdió saját, már meglévő motorját használják a Star Wars Eclipse elkészítésére is. Ezt eredetileg egészen más műfajú, lineáris, moziszerű kalandjátékokhoz találtak ki, egy nyitottabb világ létrehozása pedig viszonylag körülményes a segítségével.

A trailer alapján, illetve azt a mindenkinek világos tényt figyelembe véve, hogy a Quantic Dream egy számukra egészen új területre evez a Star Wars Eclipse-szel, várható volt, hogy a megjelenés a távolba vész. Addig szinte biztos, hogy egy-két show főszereplője lesz még a játék, a játékmenet első bemutatóját például biztosan nagy érdeklődés övezi majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)