Hirdetés

Messze nem a mágia a legbrutálisabb fegyver a Hogwarts Legacyben

|

A Hogwarts Legacy játékosai rájöttek, hogy egy zöldséggel sokkal nagyobb pusztítást tudnak végezni, mint a legdurvább átkokkal.

Hirdetés

Bár elkezdett mémesedni az, hogy az Elden Ringben mennyivel több varázslat közül válogathatnak a játékosok, mint a Hogwarts Legacyben, azért el kell ismerni, hogy az Avalanche Software is kellemesen sok varázsigével ismerteti meg a mágusokat és boszorkányokat. Akadnak erősebb és gyengébb igék, még az azonnal gyilkoló, halálos Avada Kedavra átkot is meg lehet tanulni. Akad azonban a játékban egy olyan zöldség, ami kenterbe veri a mágia minden manifesztációját. 

A Hogwarts Legacyben sokféle növényt termeszthetünk azért, hogy bájitalokat készítsünk belőlük, léteznek azonban olyan képviselői is a növényvilágnak, amik konkrét fegyverként használhatók. Ilyen például a kínai fogas káposzta, ami gyakorlatilag a játék egyik legerősebb fegyvere.

Hirdetés

Erre persze rá is kell gyúrni: ha teljesen ki akarja az ember aknázni a káposztában rejlő potenciált, akkor nem árt, ha előtte megszerzi az egyik banditatáborból a Herbology 3 traitet, illetve feloldja a Fertiliser talentet. A Herbology 3 megfogja növelni a káposzták sebzését - különösen akkor lesz ez hatékony, ha mind a hat ruhadarabunka ilyen traitet pakolunk. A Fertiliser pedig arról gondoskodik, hogy mindig legyen elég utánpótlásunk káposztából. A Room of Requirementben ezen felül érdemes több potting table-t is lerakni: 4 darab, egyenként 3 medium férőhelyes asztalkával már 12 káposzta "készül" 12 perc alatt, ennyi pedig bőven elég lesz a teljes armageddon elhozásához.

Ha minden kész, akkor ilyen gyorsan le lehet darálni a káposzták segítségével egy 33-as szintű erdei trollt:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)