Hirdetés

Mesterséges intelligenciával keresik a Baldur's Gate 3 bugjait

|

A Larian Studios World Tester nevű fejlesztése megállás nélkül és villámgyorsan dolgozik, hogy a játék esetleges hibáit felfedje.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt vált elérhetővé a Baldur's Gate 3 korai hozzáférésű kiadása, amely roppant sikeres rajtot tudhat magáénak. A Steam piacterén az egyik legnépszerűbb játék számos pozitív kritikát kapott, a fejlesztő Larian pedig tovább dolgozik, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa majd a szerepjáték teljes verziója.

Hirdetés

A Larian Studios a Polygon kérdéseire válaszolva elmondta, hogy a játék minőségbiztosítási folyamatait úgy próbálják felgyorsítani, hogy a kifejezetten e célból fejlesztett mesterséges intelligenciát futtatják. Már a 2014-es Divinity: Original Sin esetében is használták az eszközt, viszont azóta még nagyobb teljesítményre képes a super gamer és World Tester néven is emlegetett MI. Ennek segítségével több órányi játékmenetet képesek azonos időben szimulálni, beleértve a játékosmozgást és a harcokat is különböző karakterekre vonatkozóan.

A World Tester a Baldur's Gate 3 korai hozzáférésű verziója alatt is fut, és minden lépését rögzítik és elemzik a fejlesztők, hogy minél több információhoz jussanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)