Hirdetés

Zseniális a Metal Gear színészeinek karácsonyi meséje

|

Solid- és Liquid Snake szinkronhangjai felolvasnak egy átköltött karácsonyi klasszikust, mi pedig imádjuk minden pillanatát.

Hirdetés

Bár a Metal Gear Survive sokaknak csalódást okozott, a franchise ettől függetlenül tovább bővül: befejezték a filmváltozat forgatókönyvét, jön a társasjáték és nemrég két epizód is játszhatóvá vált Xbox One-on. 

Hirdetés

Cam Clarke, a széria Liquid Snake-jének hangja egyesítette erejét a Solid Snake-et megszólaltató David Hayterrel, hogy együtt varázsolják el a Metal Gear-rajongókat egy különleges videóval. A "The Night Before Metal Gear" a klasszikus karácsonyi mese átköltött verziója, maga Hayter dolgozta át, hogy a tartalma jobban passzoljon a játékok világához. Nézzétek, megéri: 

Sikerült a Metal Gear két nagyszerű színészének ünnepi hangulatba hozni titeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)