Hirdetés

Metal Gear Online - A bétára regelés körülményessége

|

Hamarosan beindul a Metal Gear Online bétája, az érdeklődő játékosoknak azonban körülményes regisztrációra kell számítaniuk

Hirdetés

A PlayStation.Blog felfedte, hogy a játékba belépéshez nem lesz elegendő a felhasználók PSN neve, sőt! Akik szeretnék kipróbálni a bétát, azoknak először a Konami weboldalán kell regisztrálniuk, hogy megkapják egyedi Konami ID-jüket (ez egy egységesen felhasználható kód minden Konami játékhoz), valamint a MGO-hoz tartozó Game ID-jüket is. Szóval a regisztrálás meglepően körülményes, pedig elvileg a PSN név is pont erre a célra van kitalálva, amit a Konami most két másik azonosítóval valósít meg. Persze ez senkit ne rettentsen el: az alig egy hét múlva induló béta minden valószínűség szerint megér ennyi kellemetlenséget.

mgo.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)