Hirdetés

Metal Gear Online - ajándékkal indult a PC-s verzió

|

Hosszú ideje várják már a PC-s játékosok, hogy ők is belekezdhessenek a Metal Gear Online többjátékos izgalmaiba. A mai naptól indulhat a móka, az első meccsért jutalom is jár.

Hirdetés

Lepörgött a Metal Gear Online PC-s bétája, ami egy ideig a mikrotranzakciós exploit miatt ment kényszerszünetre. A Konami ma pedig bejelentette, hogy elérhetővé vált a végleges verzió.

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain tulajdonosai már tölthetik is a Metal Gear Online-t. A kiadó elmondása alapján a konzolos változathoz hasonlóan a játék PC-s verziója sem lesz elhanyagolva, folyamatosan érkeznek majd a frissítések. Mindezeken felül azok a játékosok, akik január 19. és 26. között letolnak egy meccset, ajándékba kapnak 3000 Gear Pointot. Ezekből a pontokból pedig majd szabadon csinosíthatjátok karaktereteket. 

Ti ki fogjátok próbálni a Metal Gear Online-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)