Hirdetés

Metal Gear Online - Quiet is játszható lesz a multis részben

|

Néhány apró DLC-csomagot jelentett be a Konami a Metal Gear Online-hoz, amik közül az egyik a Phantom Pain mesterlövészét is játszható karakterré változtatja multiban.

Hirdetés

Bár a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain elsősorban az egyjátékos része miatt marad majd emlékezetes, a multis részt is támogatja a Kojima nélkül maradt Konami. Bejelentettk például néhány DLC-t is, amik ugyan nem hoznak sok újdonságot, de cserébe nem is kér értük magas árat a kiadó.

A Cloaked in Silence névre hallgató csomag három új pályát tartalmaz, amik a Coral Complex, a Rust Palace és az Azue Mountain neveket kapták, illetve játszható karakterként Quiet is bekerül a Metal Gear Online-ba. Ezért négy dollárt kér a kiadó, illetve bejelentettek négy úgynevezett Appeal Pack csomagot, amik egyenként két dollárra lettek beárazva és különleges emote-okat adnak a játékhoz. Ezektől nyilván nem változik meg hirtelen a játék összképe, de ez talán nem is baj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)