Hirdetés

Metal Gear Online - Harmadszorra is kiegészül

|

Közeledünk a Metal Gear Online soron következő kiegészítőjéhez, valamikor márciusban érkezik a SCENE.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Metal Gear Online harmadik kiegészítője, a SCENE néven ismeretes tartalmakra érkezésre valamikor márciusban számíthatnak a PlayStation 3 tulajdonosok. A csapatorientált játékmenetre kihegyezett Metal Gear Online univerzum összesen három (Outer Outlet, Hazard House, Ravaged Riverfornt) pályával és két ismerős karakterrel bővül. Raiden és Vamp ismerős lehet mindazon játékosoknak, akik belekóstoltak a Metal Gear Solid negyedik epizódjába. Márciusnál precízebb kiadási időponttal nem szolgált a Konami marketingszárnya, azonban ígéretük szerint még ezen a héten előhozakodnak videós anyagukkal, melyben az újonnan bejelentett SCENE kiegészítőt kívánják bemutatni. Árszabásáról szintén nincsenek információk, de ezúttal fizethetünk PayPal rendszeren keresztül.

mgo.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)