Hirdetés

Metal Gear Online - júniusban eljön a vég

|

A nyári napfordulóig van még ideje a játékosoknak a Metal Gear Online szolgáltatását igénybe venni.

Hirdetés

Június 21-én ugyanis kihúzzák a szervereket a hálózatból és a játék csatlakozik a megszűnt online játékok egyre hosszabb listájához.

Eredetileg 2008-ban indult a szolgáltatás (mi magunk több hírben emlegettük annak idején), amelynek a csúcson, 2009-ben 1,3 millió felhasználója volt.

Először március 21-én, a Metal Gear Online Shop áll le. Április végétől kezdve nem lehet majd többé új karaktert létrehozni - ami viszont egy pici jó hír a sok rossz hír között, hogy a játék összes kiegészítője ingyenes lesz egészen addig, amíg ki nem kapcsolják a szervereket a nyári napfordulót követő napon, azaz június 21-én. 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)