Hirdetés

Metal Gear Online - ajándékkal kér bocsánatot a Konami

|

A Metal Gear Online nem indult simán, de mostanra elhárultak a gondok. A Konami viszont bűntudatot érzett.

Hirdetés

Október 6-án elstartolt a Metal Gear Online konzolos változata, és amellett, hogy megbízhatatlanok voltak a szerverek, a textúrák is rakoncátlankodtak.

A Konami ezt viszonylag gyorsan orvosolta, mostanra már szinte problémamentesen lehet élvezni a Metal Gear Solid V: The Phantom Painhez járó többjátékos játékot. Ennek ellenére a kiadó úgy érezte, a bocsánatkérés nem elég, ezért minden játékosnak 3000 GP-t adott, illetve egy héttel meghosszabbította a dupla-XP promóciót (a dupla-XP-hez egy kódot kell aktiválni, aki már aktiválta, automatikusan kap még egy hetet).

Kedves gesztus, a következő legyen mondjuk az, hogy kibékülnek Kojimával és visszahozzák a Silent Hillst. Már a békülés is elég, nem kell elsietni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)