Hirdetés

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - hamarosan leleplezik a multit

|

Hamarosan bemutatkozik a Metal Gear Online, amit a VGX utódjának tekinthető The Game Awards 2014 házigazdája jelentett be.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy mostanság a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes PC-s változata került reflektorfénybe, a háttérben Hideo Kojima a Silent Hills játék munkálatait is felügyeli, valamint várhatóan részt vesz a decemberi The Game Awards 2014-en, hogy leleplezze a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain többjátékos módját.

A VGX (korábban Spike Video Game Awards) utódjának számító The Game Awards házigazdája, Geoff Keighley Twitteren hangolta követőit a december ötödikére betervezett eseményre és az egyik legutóbbi bejegyzésében bejelentette, hogy Hideo Kojima is jelen lesz, hogy bemutassa a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain multiplayerét.

Bár az augusztusi gamescomon már egy kicsit belekukkanthattunk a Metal Gear Online-ba, azonban ezidáig fájóan keveset tudtunk meg róla, így a további részletekért sajnos meg kell várnunk a december ötödikei rendezvényt. Az első Metal Gear Online egyébként 2008-ban, a Metal Gear Solid 4 megjelenésével debütált, azonban nem hozott átütő sikert, így 2012-ben a Konami leállította a szervereket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)