Hirdetés

Megjelent a Metal Gear Online, és vele együtt a világ legnevetségesebb mikrotranzakciója is

|

Mától játszható konzolokon a Metal Gear Online, de frissítést kapott a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is. A Konami túltolta a mikrotranzakciót.

Hirdetés

Amikor a délelőtt folyamán megírtuk, hogy a Destinybe mikrotranzakciók jönnek, sokan azonnal, gondolkodás nélkül rátenyereltek a Felháborodás gombra. Pedig csak emote-okról, integetésekről, gesztusokról van szó, tényleg opcionálisak, és tényleg nem hiányoznak, ha valaki nem szerzi meg őket. A mikrotranzakció ebben a formában teljesen elfogadható.

Amit viszont a Konami csinál a Metal Gear Solid V: The Phantom Painnel, az már túlmegy a határon. A Metal Gear Online-nal együtt megjelentek az FOB (Forward Operating Base) események is. Ezek lényege, hogy a kitelepített bázisainkat bárki megtámadhatja és kifoszthatja, és mi is ugyanezt tehetjük másokéval. A keserűséget a biztosítás okozza, amit valódi pénzért vásárolhatunk. Ha kifizetjük a szükséges összeget, visszanyerünk minden csapattagot, alapanyagot, de a Brigben tartott, elfogott katonákat, a sérülteket, az FOB védelmére kirendelt egységeket és a nukleáris fegyvereket így sem kapjuk vissza. Ez így nettó csalás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)