Hirdetés

Metal Gear Online - gameplay videóval jött a megjelenési dátum

|

Hasonlóan a GTA V-höz és GTA Online-hoz, a Metal Gear Online is csak pár héttel a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenése után indul. Legalább most már tudjuk, mikor.

Hirdetés

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain önmagában is egy zseniális játék, alapjai pedig tökéletesek a többjátékos mókázáshoz.

Ezt a Konami is látta, ezért október 6-án elstartol a Metal Gear Online konzolokon (PC-n csak januárban), ami alapvetően nagyban hasonlít majd az MGS V-höz, de csapatban játszhatunk. Ugyanazokat a felszereléseket, technikákat alkalmazhatjuk, ugyanúgy elrabolhatunk embereket a Fulton ernyővel, sőt, faggathatjuk is őket, de Snake helyett egy választott vagy általunk kreált karakterrel indulhatunk különböző küldetésekre. Az alábbi videó három kasztot mutat be: az Infiltratorök közelharcban a legjobbak, a Scoutok távolról tudják felmérni a terepet, megjelölni a potenciális veszélyeket, és távcsöves puskával segíteni a csapatot, az Enforcerek pedig a hagyományos katonák, akik nehézfegyverekkel vágnak neki a küldetéseknek. Szintén külön kasztnak számít Snake és Ocelot, ők egyedi képességekkel rendelkeznek.

A videó továbbá megmutat egy Bounty Hunter küldetést, ami tulajdonképpen a TDM mód megfelelője. Megadott számú ellenfelet kell elpusztítani vagy fellőni az égbe. Minden ellenfélnek van egy vérdíja, minek következtében néhányukat érdemesebb élve elkapni, mintsem határozottan fejbelőni. Nagyon várjuk, addig megyünk vissza az MGS V-be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)