Hirdetés

Metal Gear Rising - mégsem a második részre utaltak?

|

A Metal Gear-sorozathoz közeli producer tagadta, hogy a folytatást lebegtette volna meg. Reméljük, csak a szokásos Kojima-féle trollkodásról van szó.

Hirdetés

A Metal Gear Rising: Revengeance sikeresnek bizonyult, ami igazolta a döntést, hogy lopakodós játék helyett végül ellenfeleinket apró szeletekre darabolhattuk fel a hack 'n' slash-ben. Így a videojátékos álmoskönyv megfelelő lapját felütve azt olvashatnánk (ha lenne ilyen), hogy bizony jó esélye van egy folytatásnak. A Taipei Game Shown látott teaser viszont még nem biztos, hogy az a teaser, amire vártunk.

A játékújságírás egyik veteránjától, a legutóbb a The Game Awards megrendezésével nagyot alakító Geoff Keighleytől jön ugyanis az infó, miszerint a Kojima Productions tagadja, hogy a taiwani bemutatón elrejtett kép a Metal Gear Rising 2 teasere lett volna.

Keighley a tweetben, ahol a teaser valótlanságáról ír, arra hivatkozik, hogy személyesen beszélt a Kojima Productions egyik producerével, Imaizumi Ken-ichiro-val, és tőle származik az infó.

Számításba kell vennünk persze, hogy bár valóban Kojima cége kötődik legjobban a sorozathoz, a Metal Gear Rising a Platinum munkája volt, így jó lenne tudni, hogy is tette fel a kérdést eredetileg Keighley. Kojimáék ugyanis szeretnek szórakozni a médiával, korábban például egyenesen letagadták, hogy a Phantom Pain egy Metal Gear-játék lenne. Vagy ott volt például a csirkés sztori. Úgyhogy ha tetszett a Metal Gear Rising, még ne adjátok fel a reményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)