Hirdetés

Metal Gear Rising: Revengeance - másolásvédelem miatt lett játszhatatlan egy platformon

|

A játék olyan másolásvédelmi eljárást használ, ami szerverhez csatlakozik - csak épp megszűnt a kiszolgáló szerver.

Hirdetés

A másolásvédelem általában nem a játékosok barátja, akár eredetit vásároltak, akár kalózkodtak. A Metal Gear Rising: Revengeance-t Mac-re a Transgaming ültette át, de mióta a cég nincs többé, a játék sem játszható.

Hirdetés

A DRM úgy működött, hogy a játék indításakor kapcsolódott egy szerverhez, viszont a szerver nem megy, és mivel így a játék sem találja, a Mac-es játékosok (merthogy vannak) nem tudnak játszani, hiába fizettek. Kalózváltozat persze létezik, és a fórumozók szerint megy is, de ez a megoldás sokak számára nem az igazi. Segítséget senki nem ad egyelőre, ha bárkitől, a Konamitól várható megoldás. A Steamről azért biztos, ami biztos, eltűnt a jelölés, hogy a játék Mac-en is fut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)