Hirdetés

Metal Gear Rising: Revengeance - értékelések és CGI előzetes

|

Megérkeztek a játék első értékelései, de nem csak pontszámokat, a játék nyitójeleneteit is láthatjátok, hála egy türelmetlen tesztelőnek.

Hirdetés

A tesztelőknek komoly szabályokhoz kell magukat tartaniuk, ez viszont sokaknak nehezére esik. A Metal Gear Rising: Revengeance a jövő héten jelenik meg, volt viszont egy titoktartásra képtelen játékos, aki jó előre feltöltötte a játék CG-vel készült nyitóvideóját, amiből megismerhetitjük a játék előtörténetét.

Aki betegesen fél a spoilerektől, ne nézze meg, mert elveszi a felfedezés örömét. Örömből pedig lesz bőven, ha hihetünk a korai kritikáknak, melyek szerint a játék minősége közelít a tökéleteshez.

Play – 91/100
gamesTM – 9/10
Famitsu – 39/40

A Metal Gear Rising: Revengeance február 22-én jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra. Ha kíváncsiak vagytok a játékra, töltsétek le a demót iziben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)