Hirdetés

Metal Gear Rising: Revengeance - minden DLC ingyenes lett

|

A Konami hivatalos közleményében tudatta velünk, hogy a legutóbbi Metal Gear játék árát csökkentette, a DLC-ket pedig ingyenessé tette. Szép nap ez a mai.

Hirdetés

Februárban jelent meg a Metal Gear Rising: Revengeance Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, fogadtatása pedig cseppet sem mondható negatívnak.

A háttérben készül a PC-s verzió, ami Kojima szerint „jól néz ki”, de úton van japánba a Special Edition is, benne minden jóval, amit egy MG rajongó megérdemel. Azt már csak mellékesen jegyezzük meg, hogy a Metal Gear Rising: Revengeance PS Pluson egész novemberben ingyenes. Hiába, no, a Konami szeretné, ha minél több emberhez eljutna, és emiatt csökkentették a játék ajánlott fogyasztói árát 29,99 dollárra (PS3-on és Xbox 360-on egyaránt), és ezért tették ingyenessé a Jetstream Sam és a Blade Wolf DLC-ket. Ha épp egy ilyen ajánlatra vártatok, akkor bizony itt az idő, töltsétek, amíg van hely a gépeteken. A PC-sek pedig várjanak még egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)