Hirdetés

Metal Gear Rising: Revengeance PC - itt a megjelenési dátum

|

A Raiden kalandjait feldolgozó játék mától elérhető a Steamen is, de még kicsit várni kell azért.

Hirdetés

Játszani a Metal Gear Rising: Revengeance-szel csak január 9-én tudtok, ez ugyanis a végleges megjelenési dátum. Akik addig megveszik Konami klasszkikus szériájának legújabb darabját, mindezt húsz százalék kedvezménnyel tehetik, sőt, a Steam karácsonyi leárazásának kereteiben december 21-én este 19:00-ig az eredeti ár harmadát engedik el.

A PC-s verzióban a húsz eurós (vagy ha gyorsak vagytok ennél alacsonyabb) árban benne vannak a konzolos verziókhoz eddig megjelent Blade Wolf és Jetstream Sam DLC-k, az összes VR-misszió és a Raidenen végrehajtató összes fejlesztés is. A Valve digitális terjesztő platformján egyébként január harmadikától letölthetitek a játék fájljait, bekészítve a Revengeance-t hat nappal a megjelenés előtt.

Nektek volt türelmetek február óta kivárni a PC-s verziót, vagy már végignyomtátok konzolon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)