Hirdetés

Metal Gear Rising: Revengeance PC - bármikor megjelenhet

|

Aki a Revengeance PC-s megjelenési dátumának bejelentésére vár, már hiába teszi: a játék bármelyik percben élesedhet Steamen.

Hirdetés

Májusban bejelentették, hogy jön a PC-s változat, októberben láthattuk, hogy nagyon jól fog kinézni, de a Konami még adós maradt a megjelenési dátummal.

Vajon melyik a jobb: ha bejelentenek egy megjelenési dátumot, de nem tudják magukat tartani hozzá, vagy ha eleve nem jelentenek be megjelenési dátumot, csak szólnak, amikor már közel a megjelenés? Amíg ezen gondolkodunk, talán már meg is jelent a Metal Gear Rising: Revengeance a Steamen, ugyanis Sean Eyestone, a Kojima Productions Alert műsorvezetője a legutóbbi podcast során elmondta, hogy a PC-s verzió „már az utolsó fázisokban van”, és hogy „mostmár bármikor felbukkanhat a Steamen”. Az ígéretek szerint a játék stabil 60 fps-sel fut majd a legtöbb modern PC-n, meglátjuk, ez valóban így lesz-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)