Hirdetés

Érkezik a Metal Gear Rising: Revengeance Special Edition

|

A Metal Gear sorozat vadhajtása most egy teljesebb csomagban kerül piacra, egyelőre csak Japánban.

Hirdetés

A hír magától, a Metal Gear Rising: Revengeance rendezőjétől érkezett, aki saját Twitter oldalán osztotta meg a jó hírt a közönséggel. Kenji Saito üzenetéből kiderült az is, hogy mit várhatunk a december 5-én megjelenő csomagtól.

A különleges kiadás természetesen tartalmazni fogja a Metal Gear Rising: Revengeance alapjátékot, a hozzátartozó három letölthető tartalommal együtt. A VR Missons, a Jetstream Sam, és a Bladewolf csomagok mellé még jár majd 5 skin a főhősnek (Cyborg Ninja, MGS4 Raiden, White Armour, Inferno Armour, és a Commando Armor) és egy Raiden szobor a tulajdonosnak.

A csodacsomag ugyan nyálcsorgatásra ingerlő tartalommal bír, sajnos egyelőre csak a japán boltokban lesz kapható, és ott is csak PS3-ra. Se az Xbox 360-as, se a PC-s kiadásról nincs szó. Pedig ez remek alkalom lenne arra, hogy a Metal Gear Rising: Revengeance PC-re is megjelenjen végre. Álmodozunk persze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)