Hirdetés

Metal Gear Rising: Revengeance - Van esély a PC-s portra

|

A Metal Gear Rising: Revengeance fejlesztésének elején még a PC-s változat is esélyes volt, később azonban elvetették az ötletet. Most újabb reménysugár akadt!

Hirdetés

A mellékhajtásnak számító Metal Gear Rising: Revengeance kezdetben a PlayStation 3 és Xbox 360 mellett rendelkezett a PC-s változat tervével is, de a fejlesztők később elvetették azt.

Yuji Korekado, a Kojima Productions kötelékébe tartozó kreatív producer minap elárulta, hogy a Metal Gear Rising: Revengeance PC-s verziója nem veszett el végleg, elkészítésére továbbra is van esély. Az Eurogamer magazinnak adott interjújában Yuji azt mondta, hogy ha a konzolos kiadások jó bevételi adatokat produkálnak, akkor nincsenek ellene egy PC-s port megvalósításának. Korekado szerint a Kojima Productions mindent megtesz majd annak érdekében, hogy ebbe az irányba haladjanak tovább.

A Metal Gear Rising: Revengeance 2013. februárjában érkezik el PS3 és X360 platformokra, sikerességük esetén pedig PC-re is. Ti örülnétek Raiden önálló kalandjának személyi számítógépeteken?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)