Hirdetés

Metal Gear Rising: Revengeance - VR küldetések érkeznek

|

Március 13-án érkezik az európai vevőknek az első MGR: Revengeance DLC PS3-ra és Xbox360-ra. Vár minket a virtuális valóság új küldetésekkel.

Hirdetés

A Konami elmondása szerint a kellően jó értékeléseket kapott Metal Gear Rising: Revengeance első letölthető csomagja 30 új VR, azaz Virtual Reality küldetést tartalmaz.

Ezekben a virtuális valóságban lejátszódó küldetésekben Raiden cyborg-ninja harci képességeit fejleszthetjük különböző küzdő tréning, taktikai manőverezés, illetve ahogy a Metal Gear sorozattól megszokhattuk, lopakodós küldetésekben, méghozzá teljesen elfogadható áron. Már az új Metal Gear Rising megjelenés óta vártunk már hasonló hírt, és az is külön öröm, hogy a számos betervezett DLC közül elsőként érkező csomagot Xbox360-on 240 Microsoft pontért, illetve PS3-on 1.99£-ért (kb. 700 forint) vehetik meg azok akik úgy érzik, hogy nem téptek még ki elég bionikus gerincet.

A később érkező két Metal Gear Rising DLC-ről egyelőre annyit tudunk, hogy történet alapúak lesznek. Mindkettő a játék előtörténetét fogja elmesélni, de egyik sem Raiden szempontjából. Az egyik letölthető kiegészítőben hősünk robot partnerének, Bladewolfnak sztorijába nyerhetünk betekintést, aki Mistrallal, a cyborg hölgyeménnyel közös küldetésre indul. A másik letölthető csomag a Jetstream kódnévre hallgató Sam előtörténetét mutatja be, hogy miért is dolgozik Desperadonak, hiszen ezt nem magyarázták meg igazán jól a játék története alatt. A Metal Gear Rising: Revengeance PC-s verziója kapcsán egyelőre nem tudni pontosat, reméljük hamarosan hallhatunk valami jó hírt, ránk férne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)