Hirdetés

Unreal Engine 4-ben egészen élethű a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty hidas jelenete

|

Egy ügyes rajongó teljesen átalakította a 2001-es játék bevezető videójának egy szegmensét.

Hirdetés

Az Unreal Engine 4 remek alapként szolgált már számos játék számára, ráadásul régebbi címek felújítására is teljesen alkalmas. Már eddig is nagyon sok ilyen rajongói remake-et láthattunk, de folyamatosan érkeznek az újabb projektek, és most megjelent egy egészen látványos alkotás.

Hirdetés

Biztosan sokan emlékeztek még a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty intrójára, ami a maga idejében elég jól nézett ki, de mai szemmel nézve már igencsak elavult látványt nyújt. Erről van szó:

Erasmus Brosdau számos játékon dolgozott már karrierje során művészként, és most az Unreal Engine 4, valamint némi valós idejű ray tracing segítségével újraalkotta a fent látható videó legelejét, a végeredményt pedig meg is osztotta a Twitteren. Nem tudni, hogy mennyit csinált meg a bevezetőből, de már ez a kis szösszenet is remekül sikerült, szóval érdemes lehet vetni rá egy pillantást.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)