Hirdetés

Metal Gear Solid 4 - alig fér el egy Blu-Ray lemezen?

|

A japán nyelvű MGS4-en nem lesz angol szinkron, és viszont. Hogy miért? Mert nincs elég hely a Blu-Ray lemezen...

Hirdetés

A Kojima Productions legutóbbi podcastjéből érdekes dolog derült ki: a legendás sorozat júniusban érkező új része nem tartalmaz választható nyelveket, azaz a japán verzióban csak japánul, az amerikai (és európai) verziókban pedig csak amerikaiul és európaiul... pontosabban angolul hallhatjuk majd a szereplőket. Ez még így önmagában nem is volna különösebben izgalmas, sokkal inkább a podcastben említett ok: a játék már így is alig fér el a lemezen. Ez problémaként eddig csak az Xbox 360 esetében merült fel, hiszen a Microsoft konzolja hagyományos DVD formátumot használ. A PlayStation 3 által használt Blu-Ray azonban alsó hangon is 25 GB kapacitású (a kétrétegű Blu-Ray lemezre 50 GB fér) és kezdetben mindenki azon kacarászott, hogy ugyan mi szükség van ennyi helyre - sőt, a Resistance: Fall of Man esetében még az is kiderült, hogy junk infóval töltötték ki a helyet. Most azonban eljött ez az idő is. Hogy az MGS4-nek mire ez a rengeteg hely, kérdéses, de az biztos, hogy ez nem igazán billenti a rebesgetett Xbox 360 verzió felé a mérleget. Bár ki tudja, a 4 lemezes Lost Odyssey után már semmin sem lepődnénk meg... végül is a Phantasmagoria sem volt rossz, remek móka volt azt a 7 CD-t cserélgetni. (Az amigás Rise of the Dragon 12 lemezéről nem is beszélve.)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)