Hirdetés

Metal Gear Solid 4 - Solid Snake digitálisan támad

|

A Guns of the Patriots nemsokára nem csak dobozos formában, hanem a virtuális boltok polcain is elérhető lesz.

Hirdetés

A Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots jelenleg csak lemezes formában szerezhető be, valószínűleg azért, mert a játék 30GB-os mérete kicsit sem volt megszokott, amikor még 2008-ban megjelent.

A Konami úgy döntött, hogy újra megjelenteti a játékot a PlayStation Store-on keresztül december 17-én, 19,99 eurós áron. A Guns of the Patriots egyébként a legutolsó epizódja a szériának, ha a kronológiai sorrendet nézzük.

A 2014-ben játszódó programban a játékos az öreg Solid Snaket irányítja, aki folytatja küldetését, hogy megölje Revolver Ocelotot (akit itt már Liquid Ocelotnak hívnak, mivel megszállta Liquid Snake szelleme). Mindeközben a Patriots azzal foglalkozik, hogy mesterséges intelligenciával működő rendszereket építsenek ki a világ minden részén, hogy átvegyék az irányítást.

Akinek még kimaradt a sorozat ezen darabja, nemsokára könnyen pótolhatja majd, mielőtt megjelenik a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)