Hirdetés

Metal Gear Solid 4 - Egymillió példányt kellene eladni az első napon

|

Legalábbis erre jutottak a Konami. Ellenkező esetben kevesebb esély lesz arra, hogy a magas költségek megtérüljenek.

Hirdetés

Kétségtelen tény, hogy a PS3 tulajdonosok által legjobban várt címek közé tartozik a kultikus sorozat folytatása. Ryan Payton a Reutersnek nyilatkozott arról, hogy milyen elvárásokat támasztanak Kojima mester alkotásával szemben.
A továbbra is exlkuzív cím úgy kell teljesítse a kijelölt célt, hogy egyelőre viszonylag kevés, az Egyesült Államokban 2 millió, Japánban 1.3 millió konzol talált eddig gazdára.
Arra a felvetésre, hogy a Konami esetleg a megtérülés bebiztosítása miatt X360-ra is kiadja a játékot, a Sony megértően reagált. Peter Dille, a marketing osztály alelnöke szerint semmit sem veszítenek a PS3 tulajdonosok, amíg egy játék nem csak és kizárólag egy másik konzolon jelenik meg. Ők tisztában vannak azzal, hogy mekkora kockázatot vállalnak a fejlesztők, ha csak egyetlen platformon jelenik meg játékuk.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)