Hirdetés

Metal Gear Solid 4 - "Ne említsétek a telepítés méretét"

|

A Konami érdekes kéréssel fordult a MGS 4 kritikákat író újságírókhoz: ne említsék a telepítési időt és a videók hosszát

Hirdetés

Az MTV.com egyik cikke szerint két - neve elhallgatását kérő - újságíró is elárulta, hogy csak azzal a kikötéssel kaptak lehetőséget a Metal Gear Solid 4 tesztelésére a Konamitól, hogy említést sem tesznek a merevlemezen igényelt helyről (korábbi pletykák szerint 4.6 GB) és a játékbeli átvezetők hosszáról (korábban 90 perces videókat emlegettek, de ezt többen cáfolták). Persze ezt annyira kezeljétek hiteles információként, amennyire a "nevük elhallgatását kérő" forrásokban meg lehet bízni, de ha igaz, akkor úgy tűnik, hogy ez lesz a játék két gyenge pontja.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - 13. kp

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)