Hirdetés

Metal Gear Solid 4 - Rekord hosszúságú átvezetők

|

A Metal Gear Solid sorozat mindig híres volt a hosszú átvezető videókról, a legújabb rész azonban minden eddigin túltesz

Hirdetés

Eddig a Metal Gear Solid tartotta a világrekordot a "longest cutscene" kategóriában, 15 perc 17 másodperccel (a videót a játék végén láthattuk, amikor Snake elpusztítja a Metal Gear Rex-et). A PSW magazin újságírója (akinek már volt szerencséje végigjátszani az új epizódot is) azonban elárulta, hogy ez a csúcs hamarosan megdől. A Metal Gear Solid 4-ben ugyanis 90 perces videókra számíthatunk. Videókra. Mint többes szám. Mert több 90 perces videó is lesz. Másfél óra. "Mindjárt megyek aludni, anyu, csak még öt perc, míg legyőzöm ezt az ellenfelet. Ja, és megnézem utána a videót is". Így már nem is olyan meglepő, hogy Hideo Kojima keveselte a helyet a Blu-ray lemezeken.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - 14. kp

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)