Metal Gear Solid 5 - érdekes számok a Konami jelentésében

|

Kiderült, hogy hogyan teljesített mostanában a Konami, és mennyit szállítottak le a legutóbbi MGS-ből.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Ahogy az EA, úgy a Konami is megtartotta az esedékes pénzügyi előadását, amiből kiderült, hogy a december 31-ig tartó 9 hónapban hogyan teljesített a cég. A számok alapján elmondható, hogy a kiadónak jó éve volt.

Minden területen többet keresett a Konami, mint a tavaly év ugyan ezen időszakában, és ebben nem kis szerepe volt a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain megjelenésének. A jelentés végén az is kiderült, hogy a kiadó nagy önbizalommal 6 millió példányt szállított le. Persze ez nem jelenti azt, hogy mind a 6 millió el is megy, de mindenképpen bizakodásra ad okot.

Szép számok ezek, de leginkább a következő jelentésre vagyunk kíváncsiak. Kojima távozása fájdalmas következményekkel járhat a kiadónak, így leginkább az lesz az érdekes, hogy nélküle hogyan teljesítenek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!