Hirdetés

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - PC megjelenés decemberben?

|

Fura módon szivárgott ki a Ground Zeroes PC-s megjelenési dátuma: egy orosz játékkiállításon szólta el magát maga Hideo Kojima.

Hirdetés

A Konami korábban - részben akaratán kívül - megerősítette, hogy mind a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, mind a később megjelenő The Phantom Pain eléhető lesz a Steamen, de dátumról eddig még nem hallottunk.

Mint ahogy minden nem hivatalos bejelentést, ezt is kezeljétek kétkedéssel, de ha igaz, az egyelőre kevés izgalmat ígérő december is felpöröghet egy kicsit. A napokban zajló orosz játékkiállításon, az IGROMIR 2014-en több orosz oldal állítása szerint maga Hideo Kojima jelentette ki, hogy a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes december 18-án jelenik meg. Mivel az orosz játékosok alkotják az egyik legnagyobb PC-s közösséget, nem annyira hihetetlen, hogy tényleg így történt, de a Konami nem kívánt ehhez kommentárt fűzni. Mindenesetre a Lara Croft and the Temple of Osiris mellett ez lehet a második fontos decemberi megjelenés, ha esetleg októberi-novemberi játékokból nem raktároztatok be télire, amolyan utolsó mentsvárként ott lesznek ezek is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)