Hirdetés

Metal Gear Solid 5 - Keanu Reeves két karaktere is bekerült

|

John Wick és a Cyberpunk 2077 trailerében bemutatkozott Johnny Silverhand is elérhető már.

Hirdetés

Miközben Snake a Super Smash Bros. Ultimate-ben vendégeskedik, addig a saját sorozatának legutóbbi epizódjában, a Metal Gear Solid 5: The Phantom Painben egészen más címek karakterei bukkantak fel, köszönhetően a moddereknek.. 

Hirdetés

JinMar például az internetet uraló Keanu Reeves-lázat meglovagolva készített el egy modot, amellyel berakhatjuk a Konami játékába a John Wick franchise címszereplőjét, valamint azt a Johnny Silverhandet is, aki sok játékos szívét már azzal elrabolta, hogy felbukkant a Cyberpunk 2077 E3-as előzetesében (mindannyian emlékszünk a "You're breathtaking!" pillanatra). Üröm az örömben, hogy a mod csak a 3D-modellt cseréli le, a szinkronhangot nem, így a fent megnevezett karakterek bizony Kiefer Sutherland orgánumával szólalnak meg. 

A mod esetében még előfordulhatnak glitchek, viszont aki már kimaxolta a The Phantom Paint és csakis szórakozni szeretne, az bátran töltse le és telepítse. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)