Hirdetés

Metal Gear Solid 5: The Definitive Experience - hivatalosan is bejelentették

|

Ha még nem vetted meg a legutóbbi Metal Gear Solid epizódot, akkor most már várj egy kicsit vele. Jön a mindent egybefoglaló csodacsomag.

Hirdetés

A Konami a Metal Gear sorozat weboldalán hivatalosan is megerősítette a Metal Gear Solid 5: The Definitive Experience csomag érkezését. A készletben benne van minden, amire csak szükséged lehet a teljes MGSV élményhez.

A dobozban benne lesz természetesen a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, és a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, utóbbi online komponensével, a Metal Gear Online-nal együtt.

A játékokhoz letölthető összes tartalmi bővítés is ráfért a lemezekre, így azok is a csomag részét képezik. Ez azt jelenti, hogy a Ground Zeroes két extra küldetése, a The Phantom Pain extra tárgyai, és az Online kiegészítője is benne lesz az árban.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de azt tudjuk, hogy a csomag valamikor idén októberben érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)