Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience - jövő héten jön a minden

|

Nemsokára egyben megvehetjük a Metal Gear Solid V élményt Ground Zeroesszal, letölthető tartalmakkal, mindennel együtt. Videónk is van hozzá.

Hirdetés

Ha még nem volt alkalmad végigjátszani a Metal Gear Solid V-t, akkor most már ne vedd meg külön, csak három napra vagyunk a The Definitive Experience csomag megjelenésétől, ami mindent tartalmaz majd.

Az október 11-én érkező kiszerelésben benne lesz a Metal Gear Solid V: Groud Zeroes, a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain és a Metal Gear Solid Online is, az összes eddig megjelent letölthető tartalommal együtt.

Az új csomagról fent láthatjátok az utolsó trailert, aztán már csak hármat kell aludni, hogy megvehessétek PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)