Hirdetés

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - így vihetjük át a mentéseinket

|

A Konami adott egy kis segítséget a mentések átviteléhez, illetve a különleges robotkéz replikát is egy kicsit jobban megnézhetjük.

Hirdetés

Idén érkezik a zseniális Metal Gear Solid sorozat következő darabja, a Metal Gear Solid 5: The Pantom Pain, melybe szerencsés módon átimportálhatjuk a mentésünket a játékot megelőző kis prológusból, a Groud Zeroes-ból. Ennek a rendszernek a működéséhez nyújtott egy kis segítséget a Konami.

A Konami által megosztott infografikából az látszik, hogy a mentések továbbítása csak azonos konzolcsaládokon belül működik, ott is csak a régebbi konzolokról hozhatunk át az újakra (amennyiben a Ground Zeroes-t még az előző generáción játszottuk), a PC-s fájlok pedig kizárólag csak a PC-n fognak működni.

Emellett a Konami bemutatta azt a speciális robotkéz replikát is, amit a japán rajongók kaphatnak meg a játék Premium Edition kiadásával. A nyugati gyűjtői változatban lévő karral szemben ez egy méretarányos replika és 29 800 jenbe, vagyis nagyjából 70 ezer forintba kerül.

Nektek hogy tetszik? Melyik platformon fogjátok játszani a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)