Hirdetés

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - 22 perces demó és egy kis multiplayer

|

Hideo Kojima és a Konami egy demóban mutatta be Metal Gear Solid 5: The Phantom Paint, amiben egy kicsit belenézhetünk a többjátékos módba is.

Hirdetés

Hideo Kojima mostanában egyre többször kerül a játékoldalak és magazinok hasábjaira, mert nemcsak a Metal Gear Solid 5: The Phantom Paint, de Guillermo del Toro-val és a The Walking Dead sztárjával együtt az új Silent Hill játékot is ő készíti. Ó, ez a Silent Hills, szinte túl jónak ígérkezik.

Szóval rendesen tele van a keze Kojimának, de szerencsére még is így tudott időt szakítani arra, hogy megmutassa nekünk a Metal Gear Solid 5: The Phantom Paint és annak többjátékos módját, amiről eddig szinte semmit sem tudtunk meg. Az IGN-nek jár pacsi ezért a 22 perces videóért, amiben a Konami végigvezet minket a játék különböző pontjain, de a 17. perc környékén rátérnek egy kicsit a multira is. 

Sajnos ez sem visz minket sokkal közelebb az igazsághoz, de a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain többjátékos módja elég izgalmasnak tűnik ahhoz, hogy továbbra is türelmesen várjunk, amíg egyszer csak ránk kerül a sor és kipróbálhatjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)