Hirdetés

Metal Gear Solid 5 - lassan elfogynak az atombombák

|

A Konami új világbéke eseménye jobban sült el, mint hittük volna. Rengetegen leszerelték a tölteteket, fogynak az atombombák.

Hirdetés

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain játékosokat felszólította a Konami, hogy szereljék le az összes nukleáris fegyvert, és hirdessék a békét. Persze a jutalom nem marad el, hiszen egy rejtett átvezető kerül elő, ha ezt a nemes feladatot teljesítitek.

A közösség meglepően jól reagált a kihívásra, és folyamatosan fogynak az atombombák. A PS4 játékosok esetében 2761-ről 349-re csökkent, PS3 esetében 1685-ról 215-re, Xbox 360-nál 525-ről 75-re, Xbox One játékosoknál 525-ről 81-re és a Steamen 36 552-ról 15 206-ra esett vissza a nukleáris töltetek száma. Vajon valaha elérhetjük a nullát, főleg, hogy szinte már mindenki látta a rejtett videót?

Van akkora ereje egy ilyen eseménynek, hogyha teljesen nullára nem is fognak lemenni a számok, de rendesen lecsökkentsék az atomok számát a játékban. Ti részt vesztek a buliban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)