Hirdetés

TGS 2014 - Metal Gear Solid V: The Phantom Pain trailer és gameplay

|

A TGS 2014 alkalmával Kojimáék bemutatták a The Phantom Pain új átvezető videóját és egy húszperces demót is láthatunk.

Hirdetés

Kojima megígérte, hogy a TGS 2014-en kiemelt figyelmet szentelnek a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-nek és így is történt. Dupla adag látnivalót kaptunk, valamint a széria atyja azt is megerősítette a tokiói esemény alkalmával, hogy a játék még 2015-ben megérkezik. Noha pontos dátummal nem szolgált, de egy kicsit már így is közelebb kerültünk hozzá. 

A Konami első új videója valójában egy átvezető jelenetre épülő trailer, amelyben nagy szerepet kap a korábban már teaselt Quiet és természetesen Snake is. 

Ezenkívül prezentáltak nekünk egy körülbelül húszperces, fejlesztői kommentárral kísért demót is, amelyben főhősünk megérkezik új küldetésének helyszínére, kiszáll a repülőből, gyorsan megrendeli a bevetésekhez használt felszerelését, hazaküldi hűséges lovát és már indul is seggeket rugdosni.

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain tehát valamikor 2015-ben várható PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One konzolok mellé PC-re is

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)