Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - itt vannak az első értékelések

|

Befutottak az első Metal Gear Solid V: The Phantom Pain pontszámok, amik alapján Hideo Kojima és csapata a Konami kavarása ellenére is remek munkát végzett.

Hirdetés

Sok nehézségen ment keresztül a Metal Gear Solid V: The Ground Zeroes című prológus folytatása, a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. A Konamival való nézeteltérés nem tett jót a kiadó hírnevének (amit egyébként a Silent Hills törlése is megtépázott már ), viszont a rajongók továbbra is zavartalanul hittek benne, hogy Kojima mester nem hagyja őket cserben.

A külföldi kollégák első pontszámai alapján nem lesz okuk a csalódásra, elvégre szinte mindenki a maximum vagy ahhoz közeli értékeléssel jutalmazta a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain minőségét. Íme a legelső vélemények:

IGN.com - 10
Gamespot - 10
Metal Gear Informer - 10
Examiner - 5/5
Daily Dot - 5/5
EGM - 9.5
GameTrailers - 9.5
GameInformer - 9.25
IGN Spain - 9.5
Destructoid - 9
Press Start - 9

A tesztek szinte egyöntetűen megegyeznek abban, hogy a játék óriási, rengeteg elfoglaltsággal látja el a játékosokat, de a hazai felhasználók ezt legkorábban szeptember elsején tapasztalhatják meg, amikor a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenik PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Ami a multiplayer részt, a Metal Gear Online-t illeti, arra csak október 6-án számíthatunk konzolokon, PC-n pedig csak 2016. januárjában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)