Hirdetés

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - az új frissítés támogatja a PS4 Prót

|

A PlayStation Plus előfizetők még mindig ingyen tölthetik a Metal Gear Solid 5: The Phantom Paint, ráadásul az új update-tel jobban is fut a játék az erősebb Sony masinán.

Hirdetés

Miután a Sony megemelte a PlayStation Plus előfizetés költségeit, az ajándékba kínált játékok esetében is nagyobb szintre váltott, így az aktuális felhozatallal például behúzhatjuk az Amnesia Collectiont és a Metal Gear Solid 5: The Phantom Paint is. De ez nem minden.

Hirdetés

A Konami a hivatalos Metal Gear Solid Twitteren jelentette be, hogy mától tölthető a játék legújabb frissítése, amelyet letöltve Hideo Kojima mesterműve is kihasználhatja a PlayStation 4 Próban rejlő plusz teljesítményt. A további üzenetekből az is kiderült, hogy a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain az "Upgrade Patchnek" köszönhetően szebben fut 4K-s kijelzőkön és 1080p esetében is, valamint stabilabb frame rate-et kapunk általa. 

Továbbá megerősítésre került, hogy akiknek a Metal Gear Solid V: The Definitive Experience csomag van meg, azok duplán is profitálhatnak a frissítésből, mert a Ground Zeroes előzményre is hatással van a teljesítményjavulás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)