Hirdetés

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - hamarosan Ocelot szerepében is játszhatunk

|

A játék legújabb frissítésében a legendás Revolver Ocelotot irányítva is kipróbálhatjuk magunkat, emellett pedig pár divatos fürdőruhával is felszerelhetjük a katonáinkat.

Hirdetés

Még mindig remekül pörög a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, legalábbis ami a multiplayer játékmódot illeti. A Konami most bejelentette, hogy augusztusban érkezik a legújabb tartalmi frissítés, az újdonságokat elnézve pedig érdemes lesz belenézni.

Az update legérdekesebb része egyértelműen az, hogy mostantól kezdve a sorozat egyik legrégebbi és legismertebb szereplője, Revolver Ocelot bőrébe is belebújhatunk, legalábbis a FOB (Forward Operating Base) küldetések során. Ezt a karaktert nem szabhatjuk testre, viszont Ocelot alapjáraton gyorsabban tölti újra és veszi elő a fegyverét (persze aki ismeri a karaktert, az számított erre), ezen felül pedig két pisztolyt is használhatunk egyszerre, valamint visszapattanó golyókat is kilőhetünk a megjelölt ellenfelekre.

Emellett van még azért néhány újdonság, például mostantól a Wormhole Generator automatikusan ki tudja menteni a karakterünket a szorult helyzetekből, ráadásul az ellenfeleink sem tudják eltávolítani. A Konami nem csak a játékosokra, de a bázisunkat őrző katonáinkra is gondolt ebben a nyári hőségben, ugyanis a frissítésben bekerül néhány új, menő fürdőruha is. Ha minden igaz, akkor az update valamikor augusztus elején fog megjelenni. Ti mennyire várjátok? Pörgetitek még a Metal Gear Solid 5-öt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)